Nieuws

Vrienden organiseren benefiet voor Katho

Vrienden van Katho, Kathleen De Neve, organiseren een benefiet-eetfestijn.

 

3 jaar geleden kreeg Katho De Neve baarmoederhalskanker. Dankzij een snelle behandeling heeft Katho deze ziekte kunnen overwinnen.

 

Een tijdje later kreeg Katho enorme last in haar rug en been. Na herhaaldelijk aandringen bij de dokters onderging ze een extra scan onderzoek. Hieruit bleek dat er een kwaadardige tumor was gevonden in Katho haar bil.

 

Ze ging onmiddellijk in behandeling hiervoor, via nieuwe chemo en minder zuurstof in de bil probeerden ze de tumor het zwijgen op te leggen. Ondertussen ontstond aan de andere kant van de spier een nieuwe tumor. Hiertegen vecht Katho nu al 3 jaar!

 

Deze week kreeg ze van de dokters te horen dat ze stoppen met chemo toe te dienen. Haar enige kans op slagen is nu immunotherapie. Deze therapie kost al gauw 10.000 euro en zou heel snel opgestart moeten worden! Om Katho toch die kans te geven starten haar vrienden heel snel een benefiet om via deze weg een stuk(je) van de kosten te kunnen dekken!

 

Katho is de vrouw van Jurgen D´Haesseleer, in Denderleeuw gekend als de Jeff, en mama Van Zico!

 

Op de volgende adressen zullen er vanaf maandag 22 februari kaarten te verkrijgen zijn aan €5.

 

Welle:

Kapsalon Dieter´s D-luxe

Dieter Van Wambeke – Gerrit Noerens

Welleplein 13 

9473 Welle

 

Denderleeuw:

Total Tankstation

Steenweg 513

 

Denderhoutem :

-Bakkerij Het Zoetebekje bij Chris en Els 

-Fintro Patrick Van Weyenberg

– Chevi´s Kidsfashion

 

 

Ninove:

Garage Valckenier

 

Het benefiet eetfestijn gaat door op 12 maart in Garage Valckenier in Ninove die zijn toonzaal ter bechikking stelt voor dit eetfestijn.

 

De Brabanter Nico©