Nieuws

vzw MASPOE organiseert 21ste Rommelmarkt Welle

De vzw Maspoe organiseert op zondag 26 juni 2022 opnieuw de jaarlijkse garageverkoop en rommelmarkt van Welle bij Denderleeuw! We zijn ondertussen toe aan de 21ste editie en ook reeds de 10de editie in handen van Maspoe vzw.

Ook dit jaar zal deze organisatie opnieuw onder een Bijzonder Nood en Interventieplan (BNIP) vallen. In grote lijnen blijft het succesvolle concept evenwel behouden. Er zijn op vandaag 17 verenigingen ingeschreven, die verdeeld over de markt zorgen voor animatie. Er zijn ondertussen al meer dan 600 inschrijvingen vanuit Welle. Dat zijn mensen, die eigenlijk een garageverkoop houden voor hun eigen gevel. Daar komen ook nog eens 700 inschrijvingen bij van buiten Welle en dat mag u wel letterlijk nemen met ook inschrijvingen uit Nederland en Frankrijk. Aangevuld met zelfstandigen, drank- en eetkramen mogen we dus in totaal 1500 standhouders verwachten.

De inschrijvingen gaan ongelooflijk goed. Ik verwacht dus opnieuw dat alle records gebroken gaan worden! We duimen voor een stralend zonnetje. Ook dit jaar maken alle Wellenaars trouwens kans op een ballonvaart, met dank aan Droom Ballonvaarten. Uit alle inschrijvers van Welle wordt een winnaar getrokken. Tenslotte blijven extra veiligheidsmaatregelen van toepassing en voorzien wij Parkings aan de Hertstraat, in den Beukel, in de industriezone en nog enkele kleinere locaties. Maar met de fiets of te voet komen blijft het slimste. Daarnaast zal er extra controle komen op sluikstorten of spullen achterlaten. Zelfs met het bordje “gratis mee te nemen” kan men niets achterlaten.

Graag willen wij ook onze sponsors en partners bedanken en in het bijzonder de gemeente Denderleeuw, die het mogelijk maakt om dergelijk grootschalig evenement te laten doorgaan.