Nieuws

Welle maakt zich klaar voor de Grootste Rommelmarkt en Garageverkoop van Vlaanderen

Vzw Maspoe organiseert op zondag 25 juni 2017 opnieuw de jaarlijkse garageverkoop en rommelmarkt van Welle.

 

We zijn ondertussen toe aan de 17de editie en ook reeds de 5de editie in handen van Maspoe vzw.

Ook dit jaar zal deze organisatie opnieuw onder een Bijzonder Nood en Interventieplan (BNIP) vallen.

In grote lijnen blijft het succesvolle concept evenwel behouden. Er zijn 20 verenigingen ingeschreven, die verdeeld over de markt zorgen voor

animatie. Er zijn ondertussen al meer dan 600 inschrijvingen vanuit Welle. Dat zijn mensen, die eigenlijk een garageverkoop houden voor hun eigen deur. Daar komen ook nog eens 500 inschrijvingen bij van buiten Welle met dit jaar zelfs inschrijvingen uit Nederland en Frankrijk. Aangevuld met zelfstandigen, drank- en eetkramen mogen we dus in totaal zo´n 1200 standhouders verwachten.

 

Gezien het warme weer zullen er nog veel last-minute inschrijvingen zijn. De organisatie verwacht dus opnieuw dat alle records gebroken gaan worden!

 

Dit jaar maken alle Wellenaars kans op een ballonvaart. Uit alle inschrijvers van Welle wordt een winnaar getrokken, alsook wordt de dag zelf nog een extra vlucht verloot met dank aan Droom Ballonvaarten. Maspoe wil dan ook alle sponsors bedanken en in het bijzonder de gemeente Denderleeuw, die het mogelijk maakt om dergelijk grootschalig evenement te laten doorgaan.

 

NDB©