Zaakvoerder Erveedee slachtoffer van inbraak

Zaakvoerder Peugeot garage Erveedee, Maarten VD. was gisteren slachtoffer van inbraak in hun appartement in Erembodegem.

 

"Ik werd gisteren iets na 14u opgebeld door mijn overbuurbvrouw." zegt Maarten.

"Zij had 2 mannen gezien die nog al snel het appartementsgebouw verlieten. Zij droegen ook plastic zakken en een tas bij zich. De buurvrouw zag hoe de twee mannen naar hun auto (Renault Vel Satis) stapten. Aangezien ze dit verdacht vond trok ze snel een foto met haar gsm, welliswaar enkel de achterkant van beide daders met op de achtergrond hun wagen." vervolgt Maarten.

 

"Nadat ik het verontruste telefoontje kreeg ging ik ter plaatse en kon ik inderdaad de inbraak vaststellen. Het slot van de voordeur was afgebroken. Eens binnen zag ik dat het appartement volledig overhoop was gehaald. Ze namen ongeveer €400 cash mee, een iPad, juwelen van mijn vrouw, enkele dure horloges van mezelf, parfum, Nintendo DS,….. Ook in het appartement onder ons, mijn zus, hebben ze ingebroken. De politie van Aalst kwam ter plaatse de vaststellingen doen. Volgens de buurvrouw die de foto nam waren het mannen uit het Oostblok." besluit Maarten.

 

Na de inbraken in de stationsbuurt enkele weken geleden, verplaatst de vlaag van inbraak zich naar de naburige gemeenten.

 

De Brabanter Nico©