Zelfgemaakte hondenkoekjes ten voordele van asielhonden uit Servie

Een inwoner van Denderleeuw, Evy DS, bakt eigen hondenkoekjes ten voordele van asielhonden uit Servië.

 

Evy, die een hart voor dieren heeft, wou in 2016 iets doen voor honden.

Na een verkennend gesprek met een medewerkster van PuppyRescue België was ze helemaal overtuigd.

"Ik wil me mee inzetten voor PuppyRescue." zegt Evy.

"Het boeit me enorm om bv mee op huisbezoek te gaan bij mensen die een hondje willen adopteren. Of mee te gaan met het standje van de organisatie naar beurzen. Ik heb deze VZW leren kennen door een medewerkster uit de buurt. Toen de medewerkster hier geweest was heb ik niet lang moeten nadenken en wou dan ook mijn steentje bijdragen." vervolgt Evy.

 

"De enige vraag was; Hoe kan ik mijn steentje bijdragen aan PuppyRescue? Maar ik wist al snel wat ik ging doen.

Ik heb een winkeltje met gepersonaliseerde geschenken en wou hiermee zeker aan de slag. Ik maak bv sleutelhangers met foto of tekst in, alsook oorbellen, kettingen en armbanden met foto. Van de verkochte artikels wordt een deel afgestaan aan de VZW.

Maar niet enkel dat staat op mijn lijstje. Ik wil nu ook hondenkoekjes bakken die verkocht worden tvv PuppyRescue.

Het zijn gewone basis hondenkoekjes die in verschillende vormen, afhankelijk van de grootte hond, zelf gebakken worden.

De volledige opbrengst van deze verkoop gaat naar de organisatie. Een zakje van 100gr kost €2.5." besluit Evy.

 

De koekjes worden vers gemaakt en worden dus gebakken op bestelling.

Wie zo hondenkoekjes wil bestellen kan dit via info@memento-online.be.

Bezoek zeker eens de website www.puppyrescuebelgie.be

 

De Brabanter Nico©